Letselschade Advocaten (LSA)

Ook zijn wij aangesloten bij de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Hiervoor is tenminste vijf jaar ervaring in het voeren van een letselschadepraktijk vereist en leden dienen een specialisatieopleiding van de Grotius Academie van de Universiteit van Nijmegen met goed gevolg afgerond te hebben. Als LSA lid dient een advocaat zich tenminste 500 uren per jaar op het gebied van letselschade bezig te houden en te voldoen aan de terugkerende verplichte educatieverplichtingen.

Slachtoffer Advocaten (ASP)

Als lid van de vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP) treden we alleen op voor slachtoffers van letselschade en dus nooit voor verzekeraars.

Specialisten Keurmerk

De Orde van Advocaten heeft een keurmerk specialisatieverenigingen opgezet. Door de lidmaatschappen van bovenstaande specialisatieverenigingen, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, zijn Mr. R.H. Vermeeren en mr. N. van Bruggen gerechtigd dit keurmerk te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie

Als letselschade advocaat zijn wij aangesloten bij een netwerk van kantoren van gespecialiseerde gecertificeerde belangenbehartigers. Door onze lidmaatschappen wordt ons handelen ter toetsing gegeven aan een onafhankelijke geschillen en klachtencommissie. Daarnaast wordt de kwaliteit gewaarborgd doordat we als advocaten lid zijn van de Werkgroep Artsen Advocaten en het netwerk Whiplashletselschadespecialisten.